مژده لواسانی: سخت‌ترین تجربه کاری‌ام «من زنده‌ام» بود سهم زنان ایران از جایگاه ریاست دانشگاه‌ها چقدر است؟ برنامه‌ریزی برای اتصال کسب‌وکار‌های خانگی و مهارت‌بنیان به چرخه صادرات افزایش ۱۳۳ درصدی مصرف سیگار در دختران نوجوان | زنگ خطر سلامت جامعه و نسل آینده، مدت‌هاست به صدا در آمده است چاقی یکی از شایع‌ترین تغییرات دوران یائسگی است زنان سرپرست خانوار، جمعیت عمده تحت حمایت کمیته امداد استان تهران انتشار فراخوان پنجمین «همایش بین‌المللی کتاب سال بانوان» | حمایت از آثار پژوهشی زنان، هدف اصلی است اجرای فرآیند هدایت تحصیلی ویژه فرزندان زنان سرپرست خانوار در تهران| آیا قول شهرداری عملیاتی شد؟ کدام گروه از مادران روستایی و عشایر در سمنان، رایگان بیمه شده‌اند؟ کاپیتان تیم ملی فوتسال بانوان: امیدوارم امسال طلسم قهرمانی المپیک آسیایی را بشکنیم مبینا نعمت‌زاده بازی‌های آسیایی را از دست داد زیارت بیش از یک میلیون نفر زائر از بقعه حضرت بی بی حکیمه (س) در سال یک بانوی شاعر نیشابوری موفق به دریافت نشان «درجه یک هنر» شد «دیو و دختر»، روایتی کودکانه از مهارت‌های زندگی در مشهد دستور پخت کیک کدو سبز در منزل + فیلم چرا تفکیک زباله مهم است؟ | تجربه سبک زندگی هوشمندانه جزئیاتی از اقدامات حمایتی بهزیستی از فرزندان خانواده‌های زنان سرپرست خانوار خراسان رضوی ۴۲ درصد سرطان‌ها با یک تغییر ساده ناپدید می‌شوند | هشدار به زنان ۴۰ تا ۷۹ ساله اردوی جدید تیم ملی فوتسال بانوان آغاز شد (۹ خرداد ۱۴۰۵)| آزمون بزرگ برای ستاره‌های جوان و باتجربه ۵ ویژگی طلایی یک خانه «شخصیت‌ساز»؛ فرزندان موفق در چه فضایی بزرگ می‌شوند؟
سرخط خبرها
سریال «خانم یامامورا» در حال تولید است| اقتباسی از کتاب «مهاجر سرزمین آفتاب»

سریال «خانم یامامورا» در حال تولید است| اقتباسی از کتاب «مهاجر سرزمین آفتاب»

  • کد خبر: ۳۸۲۸۱۶
  • ۱۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۰
مدیر مرکز سریال سوره در خصوص جزئیات سریال «خانم یامامورا» گفت: این سریال برای ۱۸ قسمت در حال تولید است. از ۱۵ مهرماه تولید را شروع کردیم و تا اواسط فروردین تولید آن طول می‌کشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ وحید پناهلو در خصوص جزئیات تولید سریال «خانم یامامورا» گفت: این سریال را برای ۱۸ قسمت الان داریم تولید می‌کنیم. از ۱۵ مهرماه تولید را شروع کردیم و تا اواسط فروردین تولید آن طول می‌کشد. فکر می‌کنیم احتمالا شش ماهه اول سال بعد، این کار آماده پخش خواهد شد.

وی افزود: سریال اقتباسی از کتاب «مهاجر سرزمین آفتاب» است. قاعدتاً ما یک سری پژوهش‌ها و تحقیقات تکمیلی برای سریال داشتیم. با خانواده شخصیت مدنظر مفصل صحبت کردیم. با دخترشان خانم بلقیس بابایی، بعد با نویسنده کتاب آقای حمید حسام و با کسی که مطالب کتاب را جمع آوری کرده و مصاحبه‌ها را گرفته است آقای امیرخانی و بعد با دوستان و همکارانشان گفت‌و‌گو‌های مفصلی گرفتیم. بر اساس این موارد و اقتباس از کتاب فیلمنامه نگارش شد.

مدیر مرکز سریال سوره ادامه داد: فیلمنامه هم توسط خود خانم عاج نوشته شده است. بعد از «پسران هور»، «سوران»، «بوقچی» و «کاتب اعظم» این پنجمین همکاری ما با سازمان صدا و سیماست.

پناهلو در ارتباط با ملاحظات کار اقتباسی ادامه داد: قاعدتا با تغییر قالب و اینکه از کتاب به سمت حوزه نمایش و سریال سازی می‌آییم، حتما اقتباس اینگونه معنی می‌شود که قرار نیست از صفحه یک تا انتهای کتاب را شما ورق به ورق عیناً در سریال مورد استفاده قرار بدهید. اقتضائات کار نمایشی کردن و ملاحظاتی که این مدیوم و این قالب دارد باعث می‌شود که یک جا‌هایی از قصه را شما نگویید یا یک جا‌هایی قصه را پرورش بیشتری بدهید.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.